Medische behandeling
tepelhofpigmentatie

Een medische behandeling tepelhofpigmentatie is een populaire behandeling na een operatie tegen borstkanker. Bij deze behandeling wordt namelijk de tepel en de tepelhof nagebootst bij personen die een borstreconstructie hebben gehad. Bij Permanent Beauty by Zahra in Brugge reken u altijd op een kwaliteitsvolle en nauwkeurige behandeling.

Hoe verloopt
de behandeling?

Door middel van speciale technieken en pigmenten behaal ik tijdens deze medische behandeling tepelhofpigmentatie een zeer natuurlijk 3-D resultaat. Littekens of vervormingen als gevolg van een borstlift of borstverkleining worden ook geminimaliseerd en gecorrigeerd. Voor mannen en vrouwen waarvan de tepelhof te bleek, te klein of asymmetrisch is, kan medische pigmentatie een mooie uitkomst zijn.

Tepelhofpigmentatie is slechts één van de diverse medische behandelingen die ik aanbied. Je kan daarnaast bij mij terecht voor bijvoorbeeld micropunctuur voor littekenherstel. Indien je last hebt van kale plekken, help ik je met een microhaarpigmentatie.

 

Wat moet ik weten over de nazorg?

Gedurende 14 dagen na jouw behandeling PMU volgt u het best deze nazorg op. Zo krijgt u een succesvol resultaat en vermindert u het risico op infectie na deze medische behandeling tepelhofpigmentatie. Dit kan je zoal doen:

  • Slaap niet op uw buik
  • Raak het gepigmenteerde gebied niet aan met uw vingers, totdat het volledig genezen is
  • Laat het verband minstens één dag op zijn plaats zitten. Het tepelhofgebied kan immers blijven bloeden. Dit verband mag niet nat worden, omdat dit het resultaat van de pigmentkleur kan beïnvloeden.

De volgende dag kan je al douchen of baden. Echter, gebruik geen zeep op het gepigmenteerde gebied. Houd de tepel schoon en droog. Breng gele zachte paraffine aan op de tepel en de tepelhof en plaats gaasjes in uw beha om het comfort te bevorderen. Deze symptomen zouden binnen één tot zeven dagen na de medische behandeling tepelhofpigmentatie moeten verdwijnen, afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is.