SPMU opleidingen voor starters en professionals

Altijd al gedroomd van een carriere in de SPMU sector? Of bent u reeds actief als make-up artiest maar op zoek naar een opleiding waarbij u de nieuwste technieken en fijnste methodes aanleert?

Beschikbare opleidingen

De powderbrows opleiding bevat 3 dagen opleiding waarbij u de theoretische en praktische aspecten aanleert.

De lippigmentatie opleiding bevat 3 dagen opleiding waarbij u de theoretische en praktische aspecten aanleert.

De Designliner opleiding bevat 3 dagen opleiding waarbij u de theoretische en praktische aspecten aanleert.

De masterclass opleiding is geschikt voor zij die hun technieken willen perfectioneren met de laatste nieuwe technieken.

Door professionals,
voor professionals

De SPMU opleidingen die aangeboden worden door Permanent Beauty By Zahra werden gemaakt op basis van Zahra haar kennis en ervaring.

Zahra is reeds een decennia lang actief in de SPMU sector en heeft duizenden verschillende klanten behandeld met semi-permanente diensten. Hierdoor heeft zij een skillset en ervaring opgebouwd die haar in de positie zet om (beginnende) make-up artiesten te begeleiden.

U vraagt, wij antwoorden

Onze website heeft een pagina waar de prijzen van alle behandelingen en diensten weergegeven worden. 

Klik op deze link om naar de pagina te gaan.

Dit hangt af van de huidtype en kan vaak verschillend zijn. De wenkbrauwen houden meestal 1-2 jaar op de huid, na een jaar begin je te merken dat er van het kleur begint af te nemen, dan raden wij een bijwerking aan. 

Neen, we raden aan om geen spmu toe te passen tijdens de zwangerschap! 

Gistelse steenweg, 555, 8200 Sint andries

Wij gebruiken kwalitatieve pigmenten, inkt is niet geschikt voor het gelaat, wij werken met zowel hybride, organische als minerale pigmenten, afhankelijk van de wensen en de huidtypes.

In de meeste gevallen raden wij eerst aan om de oude PMU weg te laseren omdat wij niet altijd mooie resultaten kunnen garanderen. Ook werken we niet aan misplaatste permanente make-up.

Je krijgt een korting van -10% als je de volledige pakket wenst te ondergaan (ogen, lippen en wenkbrauwen) 

Mijn salon is gelegen in Brugge, maar je kan mij ook maandelijks vinden in Dilbeek en Knokke-heist  (Babor instituut Dilbeek en Belissa-Knokke)