Masterclass

Deze intensieve, maar zeer praktijkgerichte masterclass is een aangeraden must voor iedereen die zijn/haar technieken wilt perfectioneren met de nieuwste en beste technieken! Deze opleiding is enkel geschikt voor mensen die al ervaring hebben in de pmu industrie & hun vaardigheden willen verbeteren met onze technieken.

De opleiding is voor:

PMU bedrijven

Ervaren liefhebbers

Professionals

Make-up artiesten

Waarom deze opleiding volgen?

Permanent Beauty By Zahra verzorgt opleidingen op maat gemaakt en afgestemd op de individuele behoeften van elke student. We geloven in het geven van een persoonlijke één-op-één ervaring aan al onze studenten, waarbij we ons uitsluitend op één persoon concentreren, hierdoor kan de student werken in een tempo waarin hij/zij zich prettig voelt.  

Wat zal u leren?

Denk aan het perfect voortekenen van de wenkbrauwen de lippen of de ogen, een mooie ombré overloop bij de wenkbrauwen, de perfecte symmetrie, hoe rekening te houden met verschillende gezichtsvormen, het corrigeren van oude pmu, het uitvoeren van de perfecte outlines en het gebruik van verschillende soorten naalden enz. u bepaalt dus wat u allemaal wilt bij leren tijdens deze leerrijke dag.

Planning en topics

Indeling • Masterclass

U vraagt, wij antwoorden

Onze website heeft een pagina waar de prijzen van alle behandelingen en diensten weergegeven worden. 

Klik op deze link om naar de pagina te gaan.

Dit hangt af van de huidtype en kan vaak verschillend zijn. De wenkbrauwen houden meestal 1-2 jaar op de huid, na een jaar begin je te merken dat er van het kleur begint af te nemen, dan raden wij een bijwerking aan. 

Neen, we raden aan om geen spmu toe te passen tijdens de zwangerschap! 

Gistelse steenweg, 555, 8200 Sint andries

Wij gebruiken kwalitatieve pigmenten, inkt is niet geschikt voor het gelaat, wij werken met zowel hybride, organische als minerale pigmenten, afhankelijk van de wensen en de huidtypes.

In de meeste gevallen raden wij eerst aan om de oude PMU weg te laseren omdat wij niet altijd mooie resultaten kunnen garanderen. Ook werken we niet aan misplaatste permanente make-up.

Je krijgt een korting van -10% als je de volledige pakket wenst te ondergaan (ogen, lippen en wenkbrauwen) 

Mijn salon is gelegen in Brugge, maar je kan mij ook maandelijks vinden in Dilbeek en Knokke-heist  (Babor instituut Dilbeek en Belissa-Knokke)