Basisopleiding lippigmentatie

De lippigmentatie opleiding is een basisopleiding bij Permanent Beauty By Zahra waarbij cursisten leren hoe ze lippen bewerken door technieken met verschillende toestellen die gemaakt zijn voor PMU behandelingen.

De opleiding is voor:

Nieuwkomers

Beginners

Liefhebbers

Make-up artiesten

Waarom deze opleiding volgen?

Permanent Beauty By Zahra verzorgt opleidingen op maat gemaakt en afgestemd op de individuele behoeften van elke student. We geloven in het geven van een persoonlijke één-op-één ervaring aan al onze studenten, waarbij we ons uitsluitend op één persoon concentreren, hierdoor kan de student werken in een tempo waarin hij/zij zich prettig voelt.  

Wat zal u leren?

Elke cursist krijgt een uitgebreide opleiding met de kennis en ervaring van Zahra. Zo leert u alle knepen van het vak, van kleurentheorie, wenkbrauw shaping tot verschillende technieken & verschillende naald kennis.

Het is dan ook van cruciaal belang om een op maat gemaakte wenkbrauw, designliner of lip vorm te creëren voor het individuele gezicht van elke klant. Wij leren dit aan en ondersteunen u na de opleiding nog steeds bij vragen.

Planning en topics

Dag één • Theorie en toegepaste oefeningen

Dag twee • Praktijk

Dag drie • Examen en evaluatie

*Op dag drie zorg je zelf voor een model voor het uitvoeren van jou behandeling, zonder realistisch model kan de opleiding niet doorgaan zoals gewenst. Voor, tijdens en na het uitvoeren van de behandeling word je steeds door de pmu artist bijgestaan zodat er eventueel bijgestuurd kan worden waar nodig.

U vraagt, wij antwoorden

Onze website heeft een pagina waar de prijzen van alle behandelingen en diensten weergegeven worden. 

Klik op deze link om naar de pagina te gaan.

Dit hangt af van de huidtype en kan vaak verschillend zijn. De wenkbrauwen houden meestal 1-2 jaar op de huid, na een jaar begin je te merken dat er van het kleur begint af te nemen, dan raden wij een bijwerking aan. 

Neen, we raden aan om geen spmu toe te passen tijdens de zwangerschap! 

Gistelse steenweg, 555, 8200 Sint andries

Wij gebruiken kwalitatieve pigmenten, inkt is niet geschikt voor het gelaat, wij werken met zowel hybride, organische als minerale pigmenten, afhankelijk van de wensen en de huidtypes.

In de meeste gevallen raden wij eerst aan om de oude PMU weg te laseren omdat wij niet altijd mooie resultaten kunnen garanderen. Ook werken we niet aan misplaatste permanente make-up.

Je krijgt een korting van -10% als je de volledige pakket wenst te ondergaan (ogen, lippen en wenkbrauwen) 

Mijn salon is gelegen in Brugge, maar je kan mij ook maandelijks vinden in Dilbeek en Knokke-heist  (Babor instituut Dilbeek en Belissa-Knokke)