Ombré Wenkbrauwen

Ontdek de kunst van het creëren van prachtige ombré brows met onze zorgvuldig ontworpen online opleiding, waarmee je de flexibiliteit hebt om op je eigen tempo te leren.

Ombré Wenkbrauwen

Verdiep je niet alleen in de technieken om schitterende ombré brows te realiseren, maar krijg ook inzicht in de fundamenten die deze technieken ondersteunen. De cursus is geschikt voor alle niveaus, waardoor je de ruimte hebt om op jouw eigen tempo te leren en je vaardigheden te ontwikkelen.

01

Grondige inzichten in huidanatomie en pigmentologie om diverse huidtypes beter te begrijpen.

02

Stapsgewijze instructies voor het nauwkeurig uitvoeren van brow mapping, een cruciale fase voor symmetrische en natuurlijk ogende ombré brows.

03

Praktische demonstraties via duidelijke video’s, waardoor je de geleerde technieken direct in de praktijk kunt brengen en zelf kunt uitoefenen.

04

Als aanvulling bieden wij de mogelijkheid om een praktijkdag toe te voegen aan de cursus, zodat je na het volgen van deze extra dag een erkend certificaat van voltooiing kan ontvangen. Dit certificaat onderstreept niet alleen je verworven vaardigheden, maar ook jouw toewijding aan het vakgebied

6 onderwerpen om alles over Ombré Brows te leren:

Huid anatomie

Pigmentologie & Pigment kennis

Brow mapping

Contra indicaties

Naalden

Facecharts

De opleiding is voor:

Nieuwkomers

Liefhebbers

Beginners

Iedereen die op eigen tempo alles over ombré brows wilt leren

Waarom kiezen voor onze online cursus?

Leer op jouw eigen tempo

Onze online cursus is zorgvuldig ontworpen om jou de vrijheid te bieden om te leren op jouw eigen tempo. Geen strakke deadlines of tijdsdruk dus; jij bepaalt wanneer en waar je wilt leren.

Interactieve opdrachten

Versterk je vaardigheden en breng je kennis in de praktijk met onze cursus, die boordevol zit met interactieve opdrachten. Zo kun je met vertrouwen je vooruitgang volgen en toepassen wat je hebt geleerd.

Certificaat van voltooiing

Na het succesvol afronden van de online cursus krijg je de mogelijkheid om een aanvullende praktijkdag in te plannen. Nadien ontvang je een erkend certificaat van voltooiing. Dit certificaat onderstreept niet alleen je verworven vaardigheden, maar ook jouw toewijding aan het vakgebied.

Gegeven & geschreven door Zahra

De cursus werd geschreven door Zahra, een gepassioneerde professional die haar expertise sinds 2016 heeft opgebouwd. Zahra heeft al haar ervaring van de afgelopen jaren in deze cursus gestoken, waardoor je kunt profiteren van de kennis en vaardigheden die ze met liefde deelt.

Wat zal u leren?

In onze uitgebreide cursus focussen we niet alleen op het aanleren van technieken, maar ook op het begrip van de onderliggende principes. Zo kun je met vertrouwen en precisie prachtige ombré brows creëren, afgestemd op de unieke kenmerken van elke klant. 

Verschillende Huidtypes en Ondertonen:

Begrijp de diversiteit van huidtypes en ondertonen om een gepersonaliseerde aanpak te kunnen hanteren. Leer hoe je kleuren selecteert die perfect passen bij elke unieke huidtint.

Verschillende Naalden:

Ontdek de diversiteit aan naalden en begrijp welke geschikt zijn voor specifieke technieken en huidtypen. Leer hoe je de juiste naald selecteert voor optimale resultaten en comfort van de klant.

Brow Mapping:

Verfijn je vaardigheden in brow mapping, een essentiële stap om symmetrische en natuurlijk ogende ombré brows te bereiken. Ontwikkel een grondige kennis van de ideale wenkbrauwvormen die passen bij verschillende gezichtsstructuren.

Pigmentkennis:

Verdiep in de wereld van pigmenten en ontwikkel een grondige kennis van hoe verschillende kleuren interageren met diverse huidtinten. Dit stelt je in staat om nauwkeurig de gewenste ombré-effecten te creëren.

Correcte Druk Toepassen

Leer de kunst van het toepassen van de juiste druk tijdens de procedure. Begrijp hoe de correcte druk zorgt voor nauwkeurige pigmentatie.

Versterk je vaardigheden met een extra praktijkdag

Na succesvolle afronding van onze online cursus voor ombré wenkbrauwen, bieden wij de kans om je kennis te verdiepen in de praktijk. Plan een aanvullende praktijkdag in onder begeleiding van Zahra zelf. Deze dag biedt hands-on ervaring, directe feedback en de mogelijkheid tot vragenstellen.

Na afronding van deze dag ontvang je een erkend certificaat, een bevestiging van je vaardigheden en toewijding.

Investeer niet alleen in kennis, maar ook in ervaring. Zo kun je nadien met alle vertrouwen en precisie prachtige ombré brows creëren.

Schrijf je nu in!

Andere opleidingen

De powderbrows opleiding bevat 3 dagen opleiding waarbij u de theoretische en praktische aspecten aanleert.

De lippigmentatie opleiding bevat 3 dagen opleiding waarbij u de theoretische en praktische aspecten aanleert.

De Designliner opleiding bevat 3 dagen opleiding waarbij u de theoretische en praktische aspecten aanleert.

De masterclass opleiding is geschikt voor zij die hun technieken willen perfectioneren met de laatste nieuwe technieken.